Tidligere var der ikke de store krav til døre og låse til døre i nybyggerier. De fleste løsninger var en træ- eller ståldør med en mekanisk lås og ikke andet. 

I dag er kravene helt anderledes og langt mere krævende, da en dør i dag skal opfylde utroligt mange krav.

Det kan være krav til sikkerhed, krav til brandsikring, krav til flugtvej, krav til adgangskontrol, krav til alarm, krav til røggas ventilation og meget, meget andet. 

Netop derfor er det utrolig vigtigt at døre og porte konstrueres korrekt i forhold til deres anvendelse og i forhold til de krav der stilles fra myndighedernes side.

Vi har set mange eksempler på døre der har måttet udskiftes, da de ikke har opfyldt kravene til den fremtidige anvendelse. Ofte er dette noget der foregår meget tæt på byggeriets aflevering, hvilket ofte giver problemer i forhold til ibrugtagning af bygningen. Låsegruppen Danmark kan tilbyde professionel og opdateret rådgivning på disse områder. I kan derved undgår en masse ærgrelser og ekstra omkostninger til ændring af døre fordi de ikke er forberedt korrekt fra starten.

Låsegruppen Danmark kan ligeledes tilbyde, at styre hele jeres låse- & sikring projekt fra start til slut, så I sikrer at der afleveres et byggeri der er optimalt i alle detaljer vedrørende døre og disses fremtidige anvendelse.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

logo

Kontakt Låsegruppen Danmark ApS

Låsegruppen Danmark ApS.

Munkehatten 1A
5220 Odense SØ
info@laasegruppen.dk
CVR 30899571

Mail: info@laasegruppen.dk

Telefon 65 91 01 02

dic logo 500x150
Go to top