danmarkskort3  

Låsegruppen Danmark blev skabt i midten af 90’erne baseret på et ønske om, at skabe ét kontaktsted for landsdækkende butikskæder og erhvervsvirksomheder til landsdækkende låse -og sikringsopgaver. 

 

Låsegruppen Danmark er i dag repræsenteret på 19 forskellige lokationer rundt omkring i Danmark, der tilsammen har mere end 50 servicevogne til, at udfører de daglige serviceopgaver. 

 

Hos Låsegruppen Danmark stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere for, at vi kan yde en optimal og solid service udført af vores kompetente og professionelle samarbejdspartnere. Derfor er alle ISO 9001 certificeret og alle registreret i Forsikring og Pension.

På den måde er vi med til at sikre, at vores arbejde altid udføres af professionelle med flair for høj kvalitet. 

 

Låsegruppen Danmark yder også rådgivning til entreprenører og bygherre omkring udførelsen af konstruktioner i forhold til døre mm. i forhold til disses anvendelse. 

 

I dag har Låsegruppen Danmark et godt og solidt samarbejde med både store og mindre erhvervsdrivende butikskæder. Ved at indgå en aftale med Låsegruppen Danmark har man kun ét sted hvor man skal henvende sig når der opstår et problem i forhold til låse og sikring opgaverne hvad end det er i Skagen eller Gedser og dette sparer ofte medarbejderne for en masse tid samt unødig brug af ressourcer for virksomheden. 

logo

Kontakt Låsegruppen Danmark ApS

Låsegruppen Danmark ApS.

Munkehatten 1A
5220 Odense SØ
info@laasegruppen.dk
CVR 30899571

Mail: info@laasegruppen.dk

Telefon 65 91 01 02

dic logo 500x150
Go to top